Home Latest Coverage TM UniFi COVERAGE DI SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN

TM UniFi COVERAGE DI SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN

Daftar TM UniFi di SELANGOR

Area SELANGOR sudah terdapat banyak Coverage UniFi. Kini UniFi telah meluaskan Coveragenya ke area SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN.

Tengah cari Unifi untuk pasang di rumah? Nak Internet laju 100Mbps untuk layan Netflix? Nak layan DOTA tanpa lagging? Kami ejen sah Unifi SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN akan sediakan Internet broadband yang laju sehingga 800Mbps untuk keselesaan anda.

UniFi COVERAGE DI SERDANG JAYA

TM UniFi Coverage area SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN

Coverage TM UniFi sudah ada di SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN. Pihak TM/UniFi telah siap memasang fibre UniFi di kawasan SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN untuk keselesaan penggunaan internet penduduk kawasan tersebut.

Kini anda tidak perlu keluar atau ke TM POINT untuk mendaftar TM UniFi di SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN. Tidak perlu menempuh jem, hujan, panas, kesesakan lalu lintas. Duduk rumah, whatsapp saya, kita daftarkan UniFi untuk anda secara online sahaja.

Pakej TM UniFi kini dengan
– UNLIMITED DATA
– PENDAFTARAN UniFi ADALAH PERCUMA
– PEMASANGAN UniFi ADALAH PERCUMA
– PERALATAN UniFi ADALAH PERCUMA
– PERCUMA BILL 30 hari (Selagi Masih Ada Tawaran)

DAFTAR UNIFI SERDANG JAYA

Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

Berminat nak cek UniFi Coverage FIBRE atau daftar TM UniFi di SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN? Klik icon whatsapp di bawah:

daftar pakej UniFi DI SERDANG JAYA

Syarat atau Cara Daftar TM UniFi

– Kontrak UniFi 2 tahun
– Deposit RM100 untuk pakej rumah manakala RM200 untuk pakej biz. Akan Ditolak dalam bill seterusnya
– Pendaftaran PERCUMA
pemasangan STANDARD percuma.
– Modem/router percuma
– Bill pertama akan ada 2 bulan punya bill. bulan semasa + bulan seterusnya. bulan semasa ada pengiraan pro rate.

pro rate
– sekiranya kita hanya guna 15 hari pada bulan semasa, TM akan charge bill kita bulan semasa hanya 15 hari dan tambah bulan seterusnya.

Pakej TM UniFi KEDIAMAN

UniFi Package bermula dari 30Mbps sehingga 800Mbps dan nikmati sebulan bill percuma dengan setiap pakej yang anda daftar. Tawaran PERCUMA SEBULAN ini sementara masih ada ye. Antara pakej UniFi yang available untuk kediaman anda di Rumah SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN adalah seperti gambar di bawah:

Pakej UniFi Untuk Rumah

Jadi anda boleh pilih pakej mana yang anda berkenaan mengikut kesesuaian. Tidak perlu ke TM POINT, hanya apply melalui online sahaja. Isi borang, submit dokumen. Siap daftar. Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

Pendaftaran adalah PERCUMA. Tidak perlu bayar apa-apa. Pemasangan standard adalah PERCUMA. Kalau ada apa-apa tambahan macam nak tambah casing ke atau wayar terlalu jauh, ini kena cas ye. Boleh baca detail mengenai pemasangan standard di: Pemasangan Standard

Pemilihan Pakej TM UniFi

So macam mana nak pilih pakej UniFi yang sesuai untuk rumah anda di SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN?

Jawapan dia, berbalik kepada cara penggunaan, berapa orang di rumah, berapa device yang pakai dan kemampuan anda. Tepuk poket sendiri. Setiap orang ada keperluan dan komitmen masing-masing.

Pemilihan Pakej UniFi

Kalau anda heavy user, layan movie atau drama hari-hari, main game PUBG, ML, DOTA atau game yang menggunakan online, saya recommend better ambik UniFi plan yang higher speed minima 100Mbps ke atas. Kalau anda just perlukan internet di rumah, setakat surfing FB je UniFi Plan 30mbps dah cukup laju sebenarnya.

Jangan tepengaruh sangat dengan 800Mbps, last-last nak bayar pun tak mampu.

SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN

Daftar Pakej UniFi

Pendaftaran UniFi kini mudah melalui whatsapp/email, tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap dalam beberapa jam sahaja.

Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

Berminat nak cek UniFi Coverage atau daftar UniFi di SERDANG JAYA, SERI KEMBANGAN? Klik icon whatsapp di bawah:

daftar pakej UniFi