Home Latest Coverage UNIFI JALAN PERMATANG BULOH, PENANG

UNIFI JALAN PERMATANG BULOH, PENANG

0

UniFi Coverage di UNIFI JALAN PERMATANG BULOH, PENANG

UNIFI COVERAGE JALAN PERMATANG BULOH, PENANG

Coverage UniFi sudah ada di JALAN PERMATANG BULOH, PENANG. Pihak TM/UniFi telah siap memasang fibre UniFi di kawasan JALAN PERMATANG BULOH, PENANG untuk keselesaan penggunaan internet penduduk kawasan tersebut.

Kepada warga penduduk UNIFI JALAN PERMATANG BULOH, PENANG, kawasan anda sudah terdapat UniFi Coverage. Kini anda boleh mendaftar pakej UniFi untuk rumah anda ataupun langganan UniFi untuk kegunaan bisnes anda. Kini anda tidak perlu keluar atau ke TM POINT untuk mendaftar UniFi. Hanya klik icon whatsapp di bawah dan anda akan terus di bawa ke chat wasap

daftar UniFi pakej

Pakej UniFi

UniFi Package bermula dari 30Mbps sehingga 800Mbps dan nikmati sebulan bill percuma dengan setiap pakej yang anda daftar. Antara pakej UniFi yang available untuk kediaman anda adalah seperti gambar di bawah:

Pakej UniFi Untuk Rumah

Coverage Unifi di JALAN PERMATANG BULOH, PENANG

Harga pakej UniFi untuk rumah ni tidak termasuk SST/GST ye. Biasanya 6% dari harga pakej bulanan. Contoh Pakej UniFi 30Mbps RM89 sebulan. Bila 6% darab RM89 jadilah RM94.34. Kontrak 2 tahun. Berminat nak cek UniFi Coverage atau daftar UniFi di JALAN PERMATANG BULOH, PENANG? Klik icon whatsapp di bawah:

daftar pakej UniFi

Manakala jika anda berminat untuk mendaftar UniFi bagi kegunaan bisnes, bolehla refer senarai pakej UniFi untuk bisnes di bawah ye:

Pakej UniFi Untuk Bisnes

PAKEJ UniFi UNTUK BISNES

Harga pakej UniFi untuk bisnes ni pun sama ye, tidak termasuk SST/GST. Biasanya 6% dari harga pakej bulanan. Contoh Pakej UniFi 100Mbps RM139 sebulan. Bila 6% darab RM139 jadilah RM147.34. Kontrak juga 2 tahun.

Berminat nak daftar atau nak cek coverage UniFi untuk bisnes anda di JALAN PERMATANG BULOH, PENANG? Klik icon whatsapp di bawah:

coverage UniFi

UniFi ni di datangi dengan fibre, jadi pengalaman internet anda akan berubah 100%. Malah speed jauh lagi laju dari UniFi lite aka streamyx sebelum ni. Kompem puas hati bagi mereka yang selalu online gamming ataupun live.

Anda tidak perlu bimbang untuk mendaftar UniFi dengan saya kerana pendaftaran adalah PERCUMA, malah pemasangan standard juga PERCUMA. Peralatan juga PERCUMA. Malah anda juga akan menikmati SEBULAN PERCUMA selagi tawaran masih ada.

Jangan ketinggalan untuk mendaftar UniFi dekat rumah anda di JALAN PERMATANG BULOH, PENANG. Kalau nak cek coverage UniFi dulu pun ok. Bila dah ada port tu, terus je daftar UniFi dengan saya.

Nanti port habis, lama pula kena tunggu. Kerana setiap DP biasanya untuk 8 biji rumah sahaja. Jika DP sudah penuh, maka anda kena menunggu sebulan atau pun lebih lama dari itu. Atau sehingga jiran anda pindah.

4 Cara Mudah Daftar UniFi di JALAN PERMATANG BULOH, PENANG

Check UniFi Coverage dengan saya

Untuk memudahkan urusan semakan coverage di JALAN PERMATANG BULOH, PENANG, alamat kenalah lengkap. Kerana UniFi ni tagging dia ikut no rumah, nama jalan, nama taman, poskod, negeri. So alamat kena lah lengkap untuk memudahkan semakan. Kalau boleh ikut je bill utilitis di rumah seperti bil tnb atau bill air.

Kalau tidak sepatutnya alamat anda sudah ada coverage UniFi, tapi disebabkan sedikit kesalahan nama jalan menyebabkan tidak dijumpai. Bila sedar ada kesalahan nama jalan, port UniFi sudah habis dikebas. Sayang.

check COVERAGE UniFi

Pilih Pakej UniFi yang ada mahukan

Untuk memilih pakej UniFi ni kena bedasarkan kegunaan, isi rumah serta berapa device guna. Baru la akan dapat tahu pakej apa yang diperlukan. Tapi kalau betul-betul nak rasa pengalaman fibre ambillah pakej UniFi 100Mbps terus. RM129 sebulan tak termasuk SST. Antara pakej UniFi untuk kediaman yang ada adalah seperti gambar di bawah:

pakej UniFi JALAN PERMATANG BULOH, PENANG

Manakala jika anda berminat untuk mendaftar UniFi bagi kegunaan bisnes, bolehla refer senarai pakej UniFi untuk bisnes di bawah ye:

pakej bisnes UniFi

Isi Maklumat dan Dokumen

Jika sudah bersetuju maka isilah borang elektronik serta bagi dokumen untuk urusan pendaftaran UniFi di JALAN PERMATANG BULOH, PENANG. Daftar online sahaja. Tak perlu bersusah payah beratur, tempah jem apa semua. Jimat masa, tenaga.

DAFTAR UniFi ONLINE

Kami daftarkan dan anda tunggu pemasangan

Sesudah siap dokumen serta borang diisi, tunggu sms atau email dari pihak UniFi berkenaan pendaftaran UniFi anda. Jika masih tidak dapat PM je saya balik. Saya akan bantu.

Lepas siap Daftar UniFi

daftar unifi di JALAN PERMATANG BULOH, PENANG

Kemudian tunggu sahaja pihak pemasangan dari UniFi datang pasang. Biasanya 1 atau 2 hari lepas submit pendaftaran UniFi, pihak pemasangan akan datang pasang UniFi. Diorang biasanya memakai pakaian bewarna biru ada lambang TM atau UniFi. Kebiasaannya pihak pemasangan akan call anda terlebih dahulu untuk kompemkan mengenai kedatangan. Lepas siap pasang, anda terus boleh guna UniFi anda. Mudahkan.

Daftar UniFi SEKARANG

Kalau anda nak cek UniFi Coverage atau daftar UniFi di JALAN PERMATANG BULOH, PENANG boleh klik icon whatsapp di bawah untuk terus ke whatsapp ye.

check coverage UniFi