Home Latest Coverage UNIFI DI KAMPUNG TAWAS, IPOH

UNIFI DI KAMPUNG TAWAS, IPOH

Daftar Unifi di KAMPUNG TAWAS, IPOH

Adakah anda tercari-cari pakej unifi untuk pasang di rumah anda di KAMPUNG TAWAS, IPOH? Sebelum nak daftar unifi tu, anda kena tahu pakej unifi mana yang sesuai untuk anda dan rumah anda.

Pemilihan pakej unifi yang betul dapat menjimatkan masa dan tenaga anda. Speed bergantung pada isi rumah, kadar penggunaan dan juga jumlah device yang akan anda guna semasa menggunakan Unifi.

Coverage Unifi

Kini Unifi telah meluaskan coverage fibrenya ke KAMPUNG TAWAS, IPOH. Jangan ketinggalan untuk mendaftar unifi dekat rumah anda di KAMPUNG TAWAS, IPOH. Nanti port habis, lama pula kena tunggu.

DAFTAR UNIFI

Penduduk yang mendaftar Unifi di KAMPUNG TAWAS, IPOH akan menikmati kelajuan internet yang dikuasai oleh fibre. Anda tidak perlu bersusah payah ke TMPOINT untuk mendaftar Unifi. Biar kami uruskan semuanya untuk anda SECARA PERCUMA.

Semua urusan pendaftaran Unifi di KAMPUNG TAWAS, IPOH dilakukan secara online. Malah anda tidak lagi perlu keluar rumah. Menjimatkan masa dan juga petrol. Tidak lagi perlu hadap jem semata-mata nak daftar unifi di alamat anda.

Apa Yang PERCUMA

Dengan pendaftaran PERCUMA, malah anda juga bakal menikmati pemasangan secara PERCUMA. Bukan sahaja itu malah anda juga akan menikmati peralatan PERCUMA malah sebulan bill PERCUMA.

daftar unifi PERCUMA

Pakej Unifi Available

Pakej Unifi bermula dari 30Mbps sehingga 800Mbps dan nikmati sebulan bill percuma dengan setiap pakej unifi yang anda daftar. Antara pakej unifi yang available untuk kediaman anda adalah seperti gambar di bawah:

unifi di KAMPUNG TAWAS, IPOH

Cara Daftar Unifi

4 LANGKAH MUDAH DAFTAR UNIFI

1. Check coverage Unifi
COVERAGE UNIFI

2. Pilih Pakej Unifi
PAKEJ UNIFI

3. Isi Maklumat dan Dokumen
4. Kami daftarkan dan anda tunggu pemasangan
DAFTAR UNIFI ONLINE

selepas unifi siap pasang terus boleh guna.

Untuk mendaftar unifi serta semakan coverage unifi di KAMPUNG TAWAS, IPOH sila klik

daftar pakej unfi 30Mbps