Home Latest Coverage UniFi di BANDAR PUTERI JAYA

UniFi di BANDAR PUTERI JAYA

UniFi DI BANDAR PUTERI JAYA, SUNGAI PETANI

Kami ejen sah Unifi BANDAR PUTERI JAYA akan sediakan Internet broadband UniFi yang laju sehingga 800Mbps pada harga promosi.

DAFTAR UNIFI HARI INI, KALAU JADUAL KOSONG, ESOK TERUS DATANG PASANG

DAFTAR UNIFI PERCUMA

Berminat nak cek UniFi Coverage atau daftar UniFi di BANDAR PUTERI JAYA, SUNGAI PETANI? Klik icon whatsapp di bawah:

register pakej UniFi

UniFi Fibre Coverage di JOHOR

Area JOHOR sudah terdapat banyak Coverage TM UniFi. Kini TM UniFi telah meluaskan Coveragenya ke SUNGAI PETANI. BANDAR PUTERI JAYA yang berada di SUNGAI PETANI adalah antara kawasan terbaru yang telah ada coverage UniFi Fibre.

UniFi di BANDAR PUTERI JAYA

Pemasangan standard, Pendaftaran serta Semakan Coverage UniFi adalah PERCUMA.

Coverage area TM UniFi di BANDAR PUTERI JAYA, SUNGAI PETANI

Coverage TM UniFi dengan kelajuan minima 30Mbps menggunakan fibre sudah ada di BANDAR PUTERI JAYA, SUNGAI PETANI. Pihak TM UniFi telah siap memasang fibre UniFi di kawasan itu untuk keselesaan penggunaan internet penduduk kawasan tersebut.

Kini anda tidak perlu keluar atau ke TM POINT untuk mendaftar TM UniFi di BANDAR PUTERI JAYA, SUNGAI PETANI. Tidak perlu menempuh jem, hujan, panas, kesesakan lalu lintas. Duduk rumah, whatsapp saya, kita daftarkan TM UniFi untuk anda secara online sahaja.

Pakej TM UniFi kini dengan
– UNLIMITED DATA
– PENDAFTARAN UniFi ADALAH PERCUMA
– PEMASANGAN STANDARD UniFi ADALAH PERCUMA
– PERALATAN UniFi ADALAH PERCUMA

Dapatkan Wifi Router 6 di: KLIK SINI

Jangan tunggu port habis atau port dah penuh baru nak daftar. Sebab port UniFi adalah limited. Kalau penuh alamatnya menunggu lamalah untuk ada balik. Terpaksa la kena tunggu ada kekosongan baru boleh pasang. Itu pon kalau ada jiran2 yang terminate atau pindah rumah.

Kalau tak, anda lah yang terpaksa pindah rumah. Ada je yang setia menunggu sampai bertahun, tapi portnya tetap penuh. Kesimpulannya disini, kalau mana2 yang port dia masih available, lebih baik terus je daftar, jangan tangguh-tangguh. Jangan fikir lama2 sangat, nanti melepas siapa yang rugi.

Boleh baca di APA ITU PORT PENUH berkenaan Apa Maksud Port Penuh atau Port Full?

Pemasangan TM UniFi sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

Berminat nak cek UniFi Coverage FIBRE atau daftar TM UniFi di BANDAR PUTERI JAYA, SUNGAI PETANI? Klik icon whatsapp di bawah:

daftar pakej UniFi DI BANDAR PUTERI JAYA


Dapatkan RAK LETAK MODEM di: KLIK SINI

Syarat atau Cara Daftar TM UniFi

– Kontrak UniFi 2 tahun
– Pendaftaran PERCUMA
pemasangan STANDARD percuma.
– Modem/router percuma
– Selepas siap pemasangan UniFi, akan dapat SMS mengatakan pemasangan dah siap dan suruh bayar deposit. Deposit RM100 untuk pakej rumah manakala RM200 untuk pakej biz. Akan Ditolak dalam bill seterusnya
– Bill pertama akan ada 2 bulan punya bill. bulan semasa + bulan seterusnya. Bulan semasa ada pengiraan pro rate.

pro rate
– sekiranya kita hanya guna 15 hari pada bulan semasa, TM akan charge bill kita bulan semasa hanya 15 hari dan tambah bulan seterusnya.

Pakej TM UniFi KEDIAMAN

TM UniFi Package bermula dari 30Mbps sehingga 800Mbps. Antara pakej UniFi yang available untuk kediaman anda di Rumah BANDAR PUTERI JAYA, SUNGAI PETANI adalah seperti gambar di bawah:

Pakej UniFi Untuk Rumah

Jadi anda boleh pilih pakej mana yang anda berkenaan mengikut kesesuaian. Tidak perlu ke TM POINT, hanya apply melalui online sahaja dengan kami. Isi dokumen, submit dokumen. Siap daftar UniFi untuk alamat anda. Mudah je kan cara daftar UniFi untuk alamat anda di BANDAR PUTERI JAYA. Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

Pendaftaran TM UniFi adalah PERCUMA. Tidak perlu bayar apa-apa. Pemasangan TM UniFi standard adalah PERCUMA. Kalau ada apa-apa tambahan macam nak tambah casing ke atau wayar terlalu jauh, ini kena cas ye. Boleh baca detail mengenai pemasangan standard di: Pemasangan Standard

Pemilihan Pakej TM UniFi

So macam mana nak pilih pakej UniFi yang sesuai untuk rumah anda di BANDAR PUTERI JAYA, SUNGAI PETANI?

Jawapan dia, berbalik kepada cara penggunaan, berapa orang di rumah, berapa device yang pakai dan kemampuan anda. Tepuk poket sendiri. Setiap orang ada keperluan dan komitmen masing-masing.

COVERAGE UNIFI BANDAR PUTERI JAYA

Kalau anda heavy user, layan movie atau drama hari-hari, main game PUBG, ML, DOTA atau game yang menggunakan online, saya recommend better ambik UniFi plan yang higher speed minima 100Mbps ke atas. Kalau anda just perlukan internet di rumah, setakat surfing FB je UniFi Plan 30mbps dah cukup laju sebenarnya.

Jangan tepengaruh sangat dengan 800Mbps, last-last nak bayar pun tak mampu.

DAFTAR UNIFI BANDAR PUTERI JAYA

Cara Daftar Pakej TM UniFi

Pendaftaran TM UniFi kini lebih mudah secara online sahaja melalui whatsapp/email, tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran TM UniFi secara online siap dalam beberapa jam sahaja.

Pemasangan sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

Berminat nak cek UniFi Coverage atau daftar UniFi di BANDAR PUTERI JAYA, SUNGAI PETANI? Klik icon whatsapp di bawah:

daftar pakej UniFi