Home Latest Coverage COVERAGE UNIFI DI LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL

COVERAGE UNIFI DI LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL

0

Coverage Unifi di LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL

Kini LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL sudah terdapat coverage Unifi. Pihak TM/Unifi telah siap memasang fibre Unifi di kawasan LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL untuk keselesaan penggunaan internet penduduk kawasan tersebut. Kini anda boleh la mendaftar pakej unifi bagi menikmati internet yang dikuasai oleh fibre.

Kepada warga penduduk LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL, kawasan anda sudah terdapat coverage unifi. Kini anda boleh mendaftar pakej unifi untuk kawasan rumah ataupun langganan unifi untuk kegunaan bisnes anda.

Pakej Unifi

Pakej Unifi bermula dari 30Mbps sehingga 800Mbps dan nikmati sebulan bill percuma dengan setiap pakej yang anda daftar. Antara pakej unifi yang available untuk kediaman anda adalah seperti gambar di bawah:

Pakej Unifi Untuk Rumah

Coverage Unifi di LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL

Harga pakej unifi untuk rumah ni tidak termasuk SST/GST ye. Biasanya 6% dari harga pakej bulanan. Contoh Pakej unifi 30Mbps RM89 sebulan. Bila 6% darab RM89 jadilah RM94.34.

Berminat nak daftar atau nak semak coverage UNIFI untuk kawasan rumah anda di LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL? Klik icon di bawah:

daftar pakej unifi

Manakala jika anda berminat untuk mendaftar Unifi bagi kegunaan bisnes, bolehla refer senarai pakej unifi untuk bisnes di bawah ye:

Pakej Unifi Untuk Bisnes

PAKEJ UNIFI UNTUK BISNES

Harga pakej unifi untuk bisnes ni pun sama ye, tidak termasuk SST/GST. Biasanya 6% dari harga pakej bulanan. Contoh Pakej unifi 100Mbps RM139 sebulan. Bila 6% darab RM139 jadilah RM147.34.

Berminat nak daftar atau nak semak coverage UNIFI untuk bisnes anda di LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL? Klik icon di bawah:

coverage unifi

Unifi ni di datangi dengan fibre, jadi pengalaman internet anda akan berubah 100%. Malah speed jauh lagi laju dari unifi lite aka streamyx sebelum ni. Kompem puas hati bagi mereka yang selalu online gamming ataupun live.

Anda tidak perlu bimbang untuk mendaftar Unifi dengan saya kerana pendaftaran adalah PERCUMA, malah pemasangan standard juga PERCUMA. Peralatan juga PERCUMA. Malah anda juga akan menikmati SEBULAN PERCUMA selagi tawaran masih ada.

Jangan ketinggalan untuk mendaftar unifi dekat rumah anda di LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL. Nanti port habis, lama pula kena tunggu. Kerana setiap DP biasanya untuk 8 biji rumah sahaja. Jika DP sudah penuh, maka anda kena menunggu sebulan atau pun lebih lama dari itu. Atau sehingga jiran anda pindah.

4 Cara Mudah Daftar Unifi di LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL

Check coverage Unifi dengan saya

Untuk memudahkan urusan semakan coverage di LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL, alamat kenalah lengkap. Kerana Unifi ni tagging dia ikut no rumah, nama jalan, nama taman, poskod, negeri. So alamat kena lah lengkap untuk memudahkan semakan. Kalau boleh ikut je bill utilitis di rumah seperti bil tnb atau bill air.

Kalau tidak sepatutnya alamat anda sudah ada coverage unifi, tapi disebabkan sedikit kesalahan nama jalan menyebabkan tidak dijumpai. Bila sedar ada kesalahan nama jalan, port unifi sudah habis dikebas. Sayang.

check COVERAGE UNIFI

Pilih Pakej Unifi yang ada mahukan

Untuk memilih pakej unifi ni kena bedasarkan kegunaan, isi rumah serta berapa device guna. Baru la akan dapat tahu pakej apa yang diperlukan.
Tapi kalau betul-betul nak rasa pengalaman fibre ambillah pakej unifi 100Mbps terus. RM129 sebulan tak termasuk SST. Antara pakej Unifi untuk kediaman yang ada adalah seperti gambar di bawah:

senarai PAKEJ UNIFI untuk rumah

Manakala jika anda berminat untuk mendaftar Unifi bagi kegunaan bisnes, bolehla refer senarai pakej unifi untuk bisnes di bawah ye:

pakej bisnes unifi

Isi Maklumat dan Dokumen

Jika sudah bersetuju maka isilah borang elektronik serta bagi dokumen untuk urusan pendaftaran Unifi di LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL. Daftar online sahaja. Tak perlu bersusah payah beratur, tempah jem apa semua. Jimat masa, tenaga.

DAFTAR UNIFI ONLINE

Kami daftarkan dan anda tunggu pemasangan

Sesudah siap dokumen serta borang diisi, tunggu sms atau email dari pihak Unifi berkenaan pendaftaran Unifi anda. Jika masih tidak dapat PM je saya balik. Saya akan bantu.

Lepas siap Daftar Unifi

Kemudian tunggu sahaja pihak pemasangan dari Unifi datang pasang. Diorang biasanya memakai pakaian bewarna biru ada lambang TM atau Unifi. Kebiasaannya pihak pemasangan akan call anda terlebih dahulu untuk kompemkan mengenai kedatangan.

Lepas siap pasang, anda terus boleh guna Unifi anda. Mudahkan.

Kalau anda nak daftar atau tanya pasal coverage Unifi di LANAI RESIDENCES BUKIT JALIL boleh klik icon di bawah untuk terus ke whatsapp ye.

check coverage unifi